Podcast

“Odysseeeey! En voldelig jazzbalett!”

Kjernen av Cross Over Gaming er podcasten vår. Her setter vi oss ned sammen og snakker i det vide og det brede om spill vi har spilt, begivenheter i spillbransjen som engasjerer oss, artige kuriositeter fra spillhistorien, anbefalinger og mye mer. Hver episode har også et spesifikt tema som vi bruker god tid på. Vår visjon er å snakke om spill på en god, sunn og konstruktiv måte som åpner opp spillmediet på nye måter for gamle og nye spillere.

I podcasten skapes de merkeligste og festligste historiene, og nye fraser formuleres fortere enn Språkrådet er i stand til å godkjenne dem. Vil du vite mer om Christians forkjærlighet for «Assassin’s Creed Odysseeeeey»? Vil du vite hvilken film Ingar karakteriserer som «en voldelig jazzballett»? Vil du vite hvor Mats Jakob fikk servert det Ingar kaller «grisetentakler og hesteinnvoller»? Da er det bare én ting å gjøre: Hør på podcasten vår da, vel! Da går det som en dans.

Episodene kan du høre på Spotify, iTunes, SoundCloud og «overalt der podder kastes». Nye episoder lanseres annenhver mandag. 

Vi snakkes ved neste korsvei!

Soundcloud
Apple podcast
Podtial
Spotify